Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Leilighetene

2-roms leiligheter

Meget arealeffektive og smarte 2-roms leiligheter fra 37-60 m2 (BRA). Disse praktiske leilighetene finnes i plan 2 til 6. Leilighetene passer perfekt for deg som er student, pendler, eller rett og slett ikke har behov for større plass, eller det ekstra soverommet. Store vindusflater på stue sørger for at rikelig med lys slipper inn, og leilighetene vil derfor oppleves som meget lyse og trivelige. Alle leilighetene ligger i byggets østfasade, og har romslige balkonger på ca. 10 m2 som gir plass til både planter og møblering.

Alle leilighetene leveres med sportsbod, privat balkong eller terrasse, samt tilgang til to felles takterrasser.

3-roms leiligheter

Praktiske 3-roms leiligheter fra 58-73 m2 (BRA), alle med privat balkong eller terrasse. Leilighetene finnes i 2. til 6. etasje. Disse leilighetene er ulikt plassert i bygget, slik at du kan velge mellom utsikt mot Rensåsparken i vest, eller mot Børvasstindan i øst. Størrelser og planløsninger har god variasjon, noe som gjør at de fleste kan finne en leilighet som passer dem. Fokuset har vært på komfort og trivsel, og store vinduer på stue gir optimale lysforhold til oppholdsrom.

Alle leilighetene leveres med sportsbod, privat balkong eller terrasse, samt tilgang til to felles takterrasser.

4-roms leiligheter

Romslige 4-roms leiligheter fra 86-124 m2 (BRA), i 2. til 6. etasje. Det finnes totalt syv 4-roms leiligheter, hvor man kan velge mellom tre ulike planløsninger, hver av dem med sine ulike kvaliteter. Beliggenheten på dem alle er i byggets fasade mot vest, og ligger dermed vendt mot Rensåsparken. Alle leilighetene har balkonger eller terrasser av meget god størrelse, og er med sin beliggenhet mot parken godt skjermet mot innsyn og trafikk. To av leilighetene har i tillegg til vestvendt balkong, privat sørvendt takterrasse. Disse leilighetene passer perfekt for dem som har behov for ekstra god plass, enten det er behov for soverom til barna, ekstra gjesterom, TV-stue eller hobbyrom.

Alle leilighetene leveres med sportsbod, privat balkong eller terrasse, samt tilgang til to felles takterrasser.