Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Kvalitetene

Din bolig i sentrum

De ulike leilighetene har variert beliggenhet i byggets østre eller vestre fasade. Ønsker du utsikt mot Børvasstindan i øst, eller lun og skjermet beliggenhet mot parken i vest? I Rensåsen Park kan du velge den beliggenheten som passer deg best – sol og utsikt kan uansett nytes på den sørvestvendte felles takterrassen på plan 6 (53 kvm), eller på den meget romslige takterrassen på toppen av bygget (253 kvm) som gir 360 graders utsikt.

Gjennomgående kvalitet

Leilighetene leveres med tidløst og innbydende kjøkken fra kvalitetsleverandøren Norema. Integrert stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys følger med. Badene er flislagte, med varme i gulv og downlights i taket. Bokvaliteten heves betraktelig med komfortabel vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Alle leilighetene har tilgang til felles sørvestvendt takterrasse på 53 kvm som ligger på plan 6, og en felles takterrasse på toppen av bygget som er hele 253 kvm og gir 360 graders utsikt. Her har alle beboerne mulighet til å nyte fine dager og nydelig utsikt.

Trivsel

I tillegg til to felles takterrasser, har alle leilighetene sin private balkong eller terrasse. God adkomst med heis til alle plan, og mulighet for kjøp av parkeringsplass enten innendørs i parkeringsanlegget, i næringsbygget eller på biloppstillingsplass på tomten.

HomeNet er leverandør av fibernett til Rensåsen Park, og som en del av felleskostnadene inngår Internet UNLIMITED 1000 med en hastighet på inntil 1000 Mbit/s.